Kurs

Nybegynnerkurs

NTNUI tilbyr nybegynnerkurs to ganger i året, én gang på våren og én gang på høsten. Det er mange om beinet så her er det førstemann til mølla. Kurspåmelding vil bli lagt ut på våre nettsider én uke før kurset starter.

Kurset består av et teorikurs på land og to til tre økter på vannet hvor vi gjennomfører så mye trening som mulig. Trenerne på kurset er medlemmer med mye erfaring som deler sin kunnskap med de nye kursdeltagerne.

I år er datoen for kurset 3.-5. august. Så hold av datoene og sitt klar når påmeldingen kommer på facebook-siden vår!

Temakvelder

NTNUI seiling arrangerer temakvelder for medlemmene sine der det blir mulighet for å stille sprøsmål og diskutere taktikste valg. Trondheimsfjorden er ikke lett å bli klok på og en av kveldene går med til å diskutere fordeler og ulemper ved ulike løypevalg i fjorden. Enten du er erfaren, nybegynner eller helt midt på treet er det aldri dumt å delta på disse kveldene.

Det arrangeres også seminarer med profilerte norske seilere og seilmakere. Disse omhandler i aller største grad seiltrim og riggtrim. For de litt viderekommende kan det være mye å hente her, så dette anbefales i aller høyeste grad.