Generalforsamling

Hu og hei NTNUI-ere!

Nytt år betyr mer seilglede og vi i NTNUI Seiling sparker i gang året med Generalforsamling onsdag den 26.01.2022. Møtet holdes i R7, på Realfagsbygget, campus Gløshaugen. Klikk her for å finne frem. Her vil vi gå igjennom fjoråret, fortelle om planene for neste år og velge nye medlemmer til styret. I år ser NTNUI seiling etter ny nestleder, økonomiansvarlig, melgesansvarlig, kursansvarlig og ynglingansvarlig. Er du medlem i NTNUI ønsker og bidra i seilegruppa er du mer enn velkommen til å stille til valg.

I vår skal vi også opprette komiteer. Hvis du vil være med å hjelpe til å forme NTNUI seilings komiteer og har gode tanker og ideer om hvordan vi kan forbedre oss som organisasjon, ønsker vi at du blir med å hjelper til. Komiteer er lavterskel arbeidsgrupper som bidrar til trivsel og organisering av ulike arrangementer. Vi håper du vurderer å stille.

Nybegynnerkurset i vår er planlagt den første helgen i april (med forbehold om endringer). Det vil si, 1. til 3. april. Helgen før er det duket for dugnad. Full oversikt over terminliste vil bli gjennomgått på generalforsamlingen og det vil også være mulighet for å stille spørsmål. Meld deg på arrangementet og send oss en melding hvis det er noe du lurer på!

Ship o’hoi
– Styret