Treninger

NTNUI Seiling holder seiltreninger i sesong og styrke-/kondisjonstreninger når vi ikke kan seile på grunn av været. Det arrangeres to forskjellige treninger i uken, to for Yngling og to for Melges24. Seilsesongen i Trondheim varer fra ca midten av april til midten av oktober, og vi prøver å få til så mye som mulig på vannet i denne perioden. Alt av påmelding og oppdatert informasjon finnes på Spond-gruppen til NTNUI Seiling, mer informasjon om denne finner dere på facebook-siden vår

Mandag

Det holdes treninger på mandager for Melges24. Denne treningen er avholdt av erfarne seilere som har tilgang til NTNUIs Melges24. Denne treningen fokuserer på konkurranseseiling der båtfart, båthåndtering og taktikk er sentralt rundt treningene. Man har da mulighet til å seile med de andre lagene i Trondheim. Denne treningen begynner kl 17:15, så møt gjerne opp i litt god tid som nevnt på Spond. Alt av påmelding foregår på Spond.

tirsdag

På tirsdager avholdes Yngling treninger. Yngling-treningen på tirsdager foregår på selvstyr. Det vil si at de påmeldte seilerene møter opp på Skansen og drar ut sammen uten trener. Her har man mulighet til å trene på det man ønsker. Det kan være lurt å avtale treningsfokus på forhånd med de andre som skal. Alt av informasjon, kommunikasjon og påmelding gjøres på Spond.

Torsdag

På torsdagstreningene som NTNUI Seiling arrangerer vil man ha egen trening for Ynglingene. Da vil man kunne få tilbakemeldninger, tips og triks om båthåndtering, trim av seil samt noen aspekter ved taktikk og veivalg på regattabanen. Vi prøver å ta med oss noen merker for å lage mer realistiske scenatioer fra regattabanen. Treningen starter 17:00 og varer i ca to-tre timer. Det er mulig å melde seg på treningene gjennom spond. Møt gjerne opp i litt god tid slik at vi kan starte å seile klokken 17:00.

For Melgesene er torsdagstreningene lik som på tirsdagene. Her er det muligheter for å samarbeide med de andre lagene i Trondheim slik at man får en god del båter ut på sjøen samtidig som man kan seile mot. Ellers er det opp til hver enkelt båt å bestemme hva de skal trene på. Treningen starter kl 17:00. Alle påmelding foregår i Spond.

Mandag (Med TSF)

Mandagstreningen er arrangert av Trondhjems Seilforening (TSF). Medlemmer av NTNUI Seiling kan delta på treningene mot at de melder seg inn i TSF og betaler treningsavgift. Medlemsskap for studenter (<26 år) koster 410 kr i året, mens treningsavgiften er på 500 kr per semester. For denne prisen får man delta på treninger, og dra nytte av andre goder som Trondhjems Seilforening byr på.

Treningene er relativt like som torsdagene med NTNUI. Dette gjennomføres sammen med de andre Ynglingene i Trondhjems Seilforening. Her får man mulighet til å seile med andre fra miljøet og snakke med, og lære av erfarne seilere i foreningen.

Treningene arrangeres fra 17:30 til 20:30.

Les mer om Mandagstreningene til TSF her.

Meld deg inn i Trondhjems Seilforening her.