Treninger

NTNUI seiling holder seiltreninger i sesong og styrke-/kondisjonstreninger når vi ikke kan seile på grunn av været. Det arrangeres to forskjellige treninger i uken, to for Yngling og én for Melges24. Seilsesongen i Trondheim varer fra ca midten av april til midten av oktober, og vi prøver å få til så mye som mulig på vannet i denne perioden. Alt av påmelding og oppdatert informasjon finnes på Spond-gruppen til NTNUI Seiling, mer informasjon om denne finner dere på facebook-siden vår

Torsdag

Torsdagstreningene arrangeres av NTNUI Seiling og foregår i yngling. Her er det en trener tilstedet som gir tilbakemeldinger på seiling og hjelper med arrangering av treningen. Treningene vil fokusere på båthåndtering og trimming av seil, samt ta for seg noen aspekter ved taktikk og veivalg på regattabanen. Vi prøver å ha med oss noen merker vi kan jobbe med, og simulerer realistiske scenarioer fra regattasituasjoner slik at seilingen blir interessant for alle. Treningene starter 17:00 og varer i ca to-tre timer. Det er mulig å melde seg på treningene gjennom Spond. Møt gjerne opp i litt god tid slik at vi kan starte å seile klokken 17:00.

tirsdag

På tirsdager avholdes to forskjellige treninger. De foregår samtidig men er delt i Melges og Yngling treninger. Yngling-treningen foregår på selvstyr. Det vil si at de påmeldte seilerene møter opp på Skansen og drar ut sammen uten trener. Det holdes også trening for Melges24 lagene i Trondheim. Denne treningen er avholdt erfarne seilere som har tilgang til NTNUIs Melges24. Denne treningen fokuserer på båtfart og trimming, samt erfaringsutvekslinger med de andre lagene i Trondheim. Treningen begynner på varierende tidspunkt avhengig av hva som blir avtalt i melgesmiljøet. Denne treningen begynner kl 17:00, så møt gjerne opp i litt god tid for å rigge båten. Alt av påmelding ligger på Spond.

Mandag

Mandagstreningen er arrangert av Trondhjems Seilforening (TSF). Medlemmer av NTNUI seiling kan delta på treningene mot at de melder seg inn i TSF og betaler treningsavgift. Medlemsskap for studenter (<26 år) koster 410 kr i året, mens treningsavgiften er på 500 kr per semester. For denne prisen får man delta på treninger, og dra nytte av andre goder som Trondhjems Seilforening byr på.

Treningene er relativt like som torsdagene med NTNUI. Dette gjennomføres sammen med de andre Ynglingene i Trondhjems Seilforening. Her får man mulighet til å seile med andre fra miljøet og snakke med, og lære av erfarne seilere i foreningen.

Treningene arrangeres fra 17:30 til 20:30.

Les mer om Mandagstreningene til TSF her.

Meld deg inn i Trondhjems Seilforening her.