OM oss

Hvem er vi?

NTNUI Seiling er en undergruppe av NTNUI. Vi driver med konkurranseseiling i kjølbåt og disponerer fire Ynglinger og tre Melgeser. I tillegg tilbyr vi seiling som aktivitet for andre studenter i NTNUI.

Seilergruppa ble stiftet for lenge siden og har siden da konkurrert aktivt på både høyt, mellomhøyt og lavt nivå, nasjonalt og internasjonalt. Vi tilbyr treninger og sosialt samvær for erfarne og uerfarne seilere i studentmiljøet.

Båtene våre

De fire Ynglingene, Ari, Martha, Emma Tallulah og Maud Angelica blir flittig brukt av alle våre medlemmer både til trening, regatta og på helgeturer. Ynglingen er en tremannsbåt med fokk, storseil og spinnaker. Båtene er fine for alt fra nybegynnere til viderekommende og proffe seilere. Yngling har lenge vært en olympisk klasse og det konkurreres på høyt nivå lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Les mer om ynglingen her.

Melges 24 er vår storsatsning! Denne båttypen passer godt for seilere med litt erfaring som ønsker å ta det til neste nivå. Denne båten er mer kompleks og svært krevende å seile, men bidrar til et bredere spekter av muligheter. Med senkekjøl og tilhenger gjør den lett å transportere, som gjør at vi kan representere NTNUI rundt om i hele landet. Les mer om Melges24 her.

Her er det stort rom for utvikling i kjølbåt og man har mulighet til å delta på noen av de kuleste regattaene i Norge. 

Medlemmene

Våre medlemmer består av alt fra VM-seilere til landkrabber og det eneste kravet for å bli med er et ønske om å lære. Vi setter pris på mangfoldet og ønsker å tilby seiling til alle. Med et bredt spekter av erfaring har vi stor kapasitet og gode muligheter til opplæring og oppfølging. Når alle bidrar der de kan blir NTNUI seiling en av de hyggeligste, mest inkluderende gruppene i NTNUI. Klikk deg inn på “Bli medlem” for å se hvordan du kan bli en del av moroa.