Krav og priser

For å bli medlem av NTNUI Seiling må man være medlem av NTNUI. Videre må man være godkjent seiler gjennom et av våre nybegynnerkurs eller godkjenningsdager. Semesteravgiften når man er medlem er på 450kr.

Det er to nybegynnerkurs i året, ett om høsten og ett om våren. Disse kursene holdes henholdsvis i begynnelsen av semesteret og i starten av vårsesongen. Kurset gir grunnleggende kunnskap og erfaring i det å seile. Hvis du allerede kan å seile er det mulig å delta på utsjekk der du viser at du kan rigge opp og ned båten og seile den på forsvarlig vis. Etter fullført kurs eller utsjekk vil du bli godkjent som seiler. Nybegynnerkurset for våren 2024 holdes 5. – 7. april, mer info blir lagt ut her etter hvert!

Når du har blitt godkjent seiler hos oss setter vi pris på om du melder deg inn i seilegruppa gjennom NTNUIs nettsider: ntnui.no/medlem

Som medlem i NTNUI Seiling får du mulighet til å leie våre båter, invitasjoner til sosiale arrangementer og mulighet til å være med på interne regattaer og treninger.

VÆRT MEDLEM FØR OG ØNSKER Å SEILE IGJEN? Send oss en mail til seiling-leder@ntnui.no med navn og året du ble godkjent seiler, slik at du kan få betalt semesteravgift!

Trondhjem seilforening

Trondheim byr på et aktivt seilmiljø og hvis man vil kan man ta del i Trondhjem Seilforening (TSF). For studenter koster et medlemsskap i TSF 410 kr. TSF holder treninger for ulike båtklasser og regattaer hver onsdag, samt sosiale arrangementer mange av helgene både på høsten og på våren. Les mer om hva TSF har å by på her.

NTNUI seiling jobber tett med TSF og vi har mulighet til å delta på deres onsdagsregattaer med alle våre båter. Medlemmer av seilegruppa kan booke båt gjennom våre nettsider og delta på regatta de dagene det er ledige båter. Ved regattaseiling er det påkrevd at alle deltagerene er godkjente seilere.

Fikk du ikke plass på kurs?

NTNUI Seiling er en liten organisasjon med stor pågang. Vi jobber med å øke kapasiteten vår, men per i dag kan vi kun holde ett kurs per semester.

Vi sees på fjorden!