Dugnader

Dugnader er en viktig del av seilingen. Vi jobber konstant for å opprettholde standarden på båtene våre og vi trenger din hjelp til å få det til å gå rundt.

Til vanlig arrangeres det to dugnader i året der fokuset er henholdsvis sjøsetting og opplag. Disse blir holdt på Skansen der båtene ligger i havn og på vinteropplag.

Dugnaden er en god måte å bli kjent med både båtene og andre seilinteresserte. Vi i NTNUI seiling anbefaler deg å møte på dugnad for å hjelpe til, slik at du får oppleve alle aspektene ved seiling. Her vil du møte våre styremedlemmer og andre ivrige medlemmer og få mulighet til å slå av en prat. Det er også viktig at du passer på å tømme båtene for vann både før og etter seilas og at du etterlater båtene i bedre stand enn du fant dem.

I tillegg har vi to komiteer, Melges24 teknisk og yngling teknisk som gjennom året fokuserer på vedlikehold av henholdsvis yngling og Melges24. Er dette noe som kan virke spennende å delta på, er det bare å sende en mail til seiling-leder@ntnui.no.

Takk for at du stiller opp, slik at vi kan tilby seiling til alle!