Introhelg høsten 2022

Bli med på vår nybegynnerhelg! Vi rekrutterer nye medlemmer til NTNUI Seiling ved deltakelse på høstens nybegynnerkurs og godkjenningsdag helgen 16. – 18.september. Mer info om påmelding finner du ved å trykke her.

Nybegynnerkurset består av teori og pizza på fredagen og en seiløkt både lørdag og søndag.

Er du allerede en erfaren seiler kan du melde deg på godkjenning på fredagen. Her viser du oss at du kan håndtere båten før vi spiser pizza med nybegynnerkurset etterpå.

Et medlemskap i NTNUI Seiling gir deg mulighet til å lære og seile, i tillegg får du muligheten til å leie båtene våre, være med på konkurranser i Trondheimsområdet og andre steder i Norge og bli kjent med andre seilere! Dersom du synes dette hørtes spennende ut så er dette en gylden mulighet for deg.

Håper vi ser deg i september:)