Halvveis i seilsportligaen!

Seilsesongen er godt i gang og i løpet av våren har vi deltatt på seilsportsliga både i Oslo og Bergen.

Resultatene har kanskje ikke vært de beste sammenlagt, men flere gode enkeltseilaser. Vi tar uansett med oss mange nye erfaringer. Det er fortsatt lenge igjen av seilsesongen og vi satser på at høstsesongen blir enda bedre.

I år som ifjor stiller vi med lag i både eliteserien og 1.divisjon. Dette gjør at enda flere får mulighet til å være med å delta. I år består derfor 1.divisjonslaget av tre som var med på nybegynnerkurset i vår og en mer erfaren rormann, mens eliteserielaget hovedsakelig består av mer erfarne seilere.

Her en noen bilder fra de to helgene. Flere bilder kan du finne på Seilsportsligaen sin facebookside og instagram: https://www.facebook.com/seilsportsliga

Neste uke, 30.juni-2.juli, gleder vi oss til å delta på Hankø race week i Melges:)