godt nyttår!

Hu og hei! Da har 2023 takket for seg og vi kan se tilbake på et spennende og aktivitetsrikt år i NTNUI Seiling. I 2023 har vi blant annet deltatt på 4 seilsportsliga stevner med 2 lag, deltatt på dame NM i J/70 og vært med i Melges24 NM og VM! Vi kan se tilbake på seier både i Dame NM J/70 og i første divisjon i Seilsportsligaen.

Utenfor regattaene har vi kost oss med seiling i Trondheim og har avholdt mange treninger for Yngling og Melges. Vi gleder oss til å starte opp igjen med disse til våren igjen. Er dette noe som høres gøy å være med på er det bare å følge med på Facebook-siden vår framover, da dato for nybegynnerkurs og utsjekk kommer der etter hvert. Eller hvis man har andre spørsmål er det alltid lov å sende en melding.

Sesongen ble avsluttet med en fin tur til Tautra i Oktober og et julebord i November. Vi ønsker å takke alle våre fantastiske medlemmer og alle andre som har hjulpet oss og vist dugnadsånd det siste året og håper å se så mange av dere som mulig til neste sesong også.
Er du interessert i å bli enda mer aktiv i NTNUI Seiling? Kom på årsmøte 15. februar for å få mer innblikk i hva som skjer i NTNUI Seiling. Mer informasjon kommer på Facebook-siden vår.

Vel møtt!