Sesongstart og planer for Året

Foto: Leonie Richarz/NTNUI (CC BY 4.0)

Hu og hei!

Da har sesongen omsider startet og vi kan se tilbake på en vår med mye bra engasjement fra medlemmene våre. Båtene er “shinet” opp og satt på vannet, samt at vi har fått startet med våre ukentlige treninger igjen. Endelig har sommerværet kommet til Trondheim og seilerne våre har nytt fine treninger på fjorden. La oss håpe at sesongen blir lang, fin og varm!

Regattasesongen har også startet for fullt. Allerede forrige helg deltok NTNUI Seiling på Seilsportsligaens første stevne i Bergen. Vi er fortsatt så heldige at vi stiller med to lag: Ett i første divisjon og ett i elite. Til og med i Bergen var værgudene på vår side! Seilerne kan se tilbake på en flott og lærerik helg. Vi gleder oss allerede til neste stevne i Tønsberg om litt over en måned!

Ellers framover gleder NTNUI Seiling seg til å delta på mye forskjellig. Etter SSL i Tønsberg i juni skal vi også delta på Hankø Race Week 2024 med 3(!) Melges-lag. Det blir spennende å se hvordan seilingen blir på Hankø i år. Deretter går vi inn i sommerferien før det braker løs i midten av august igjen med SSL stevne nummer 3 i Arendal. Siste helg i august kan du finne våre flinke dameseilere delta på Dame-NM for J/70 i Oslo. Vi satser på mer vind enn i fjor!

Bare en uke etter Dame NM i J/70 skal Melges-båtene våre i aksjon igjen, denne gangen i NM for Melges24 i Tønsberg. NTNUI Seiling ser fram til et spennende mesterskap! Kun en uke etter dette tar siste stevne i SSL 2024 sted. Denne gangen i Lillehammer!

Siste store happening, og kanskje årets største, er Student NM i seiling som vi skal arrangere sammen med BSI. Vi oppfordrer alle som ønsker å delta å prøve å danne lag med andre medstudenter! Alt av informasjon om SNM finner du øverst på nettsiden her eller ved å klikke her.

Utenom alle disse regattaene kjører vi som vanlig flere ukentlig treninger og deltar på onsdagsregattaer her i Trondheim gjennom hele sesongen. Alt rundes deretter av med den klassiske turen til Tautra i slutten av september. Det gledes!