x-35 norgesmesterskap (nesodden høst-cup)

For to uker siden dro NTNUI til Nesodden for å delta på NM i X-35. Vi var veldig heldige som ble invitert og klare til å stille med et lag. Det er svært motiverende å se at det er så mange seilere i gruppen som er ivrige på å stille til noe slikt på kort varsel.

Båten var på utlån fra en av klassklubbens medlemmer som gjorde at vi kunne stille til regatta uten egen båt. Laglederen, Ivan Garcia, er vledig fornøyd med lagets innsats og treningstiden tatt i betraktning (nesten ingen ting), gjorde de en kjempeinnsats.

Vi håper å få til flere slike turer der vi leier båter fra ulike organisasjoner og privatpersoner, både i Norge og i andre deler av verden. Tusen takk til Martin Moe (leder av klasseklubben for X-35), for muligheten til å delta, og til Nesodden Seilfrening og Norges Seilforbund for en fantastisk helg.

Her er noen bilder fra helgen!