Ny samarbeidsavtale for NTNUI seiling

NTNUI seiling har gjennom slutten av 2021 og begynnelsen av 2022 utviklet en samarbeidsavtale med Maritimt Kompani på Grilstad. Dette samarbeidet skal være med på å øke motivasjonen og engasjementet rundt seiling blant studentene og å gjøre Maritimt Kompani mer profilert i seilnorge. Maritimt Kompani er norsk importør av seilmerket Ullman Sails.

Maritimt Kompani ligger på Grilstad og leverer båtutstyr til hele Trøndelag. De er også importør av Ullman Sails til det norske markedet.

Vi er stolte over å kunne gå inn i en avtale som kommer til å skape ny gnist i seilingen blant studentene og vi har store planer for sesongen. Avtalen innebærer et utlån av en Melges 24 til NTNUI seiling, samt et utstyrsmessig løft av våre fire ynglinger inklusiv nye seilgarderober fra Ullman Sails. Med to melgeser i gruppen vil vi kunne tilby mye morsom seiling til både studenter og partnere.  

NTNUI seiling binder seg til avtalen i to år og skal gjennom denne perioden bidra til å profilere partnerne nasjonalt. 

Vi ser frem mot å kunne gi medlemmene våre flere muligheter og et bredere spekter for læring og vekst som seilere.

Besøk nettsidene deres her!