Vellykket nybegynnerhelg

Helgen 22. – 24.april arrangerte vi semesterets nybegynnerkurs og utsjekk. Dette var en svært vellykket helg og Trondheimsfjorden viste seg fra sin beste side med både vind og sol.

Vi startet på fredagen med utsjekk for de mer erfarne seilerne og teori for deltakerne på nybegynnerkurset. Etterpå samlet vi oss for felles pizza og mingling i klubbhuset til Trondhjems seilforening.

På lørdagen møtte ivrige trenere og deltakere opp til første dag på vannet. Det blåste litt tidlig på dagen, men det løyet etter hvert. Allikevel ble det en fin dag der deltakerne fikk teste ut det de hadde lært på teorikurset. Vi hadde også med oss Tirill og Leonie fra NTNUI Blits for å ta bilder!

På søndagen fikk deltakerne testet ut litt mer vind, og dette gikk helt fint for alle sammen. I løpet av helgen fikk alle deltakerne være med å seile både Yngling og Melges.

Vi har nå 54 nye deltakere som er gira på ny seilsesong. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere og håper at dere vil delta på treningene våre denne våren og utover høsten!

For flere bilder fra helgen se: https://mediearkiv.ntnui.no/Seiling/2022/NybegynnerkursBeginners-course/

Tirill Trætli /NTNUI (CC BY 4.0)