Sesongstart 2023!

Hu og hei!

Det går mot varmere tider og vi gjør oss klar for en ny og spennende seilsesong her i Trondheim. Selv om snøen fortsatt daler ned og fortauet er glatt ser vi frem til årets første dugnad lørdag 25. mars. Vi gleder oss til å se mange av våre medlemmer bidra med det som trengs av hjelp når Ynglingene og Melges-båtene skal ut i vannet igjen.

Ny sesong betyr også nytt nybegynnerkurs. Dette er noe vi i NTNUI Seiling gleder oss veldig til! Vårens nybegynnerkurs vil foregå i perioden 14.04-16.04. Vi ser frem til å treffe alle våre nye medlemmer over en helg med seiling, teori og sosiale aktiviteter. Her vil våre nye medlemmer få en innføring i båthåndtering, seiltrimming og hvordan oppføre seg på vannet. Fikk du ikke plass på vårens nybegynnerkurs er det bare å holde øyene åpne, vi har ett ved semesterstart til høsten også!

Kun to uker etter nybegynnerkurset blir det full aktivitet hos oss da vi skal arrangere NTNUI Invitationals. Her vil det være rom for både nybegynnere og erfarne til å lære noe og ha det gøy. Vi skal seile yngling i ligaformat og melges i standardformat! Vi gleder oss til å delta på de spennende regattaene utenfor Trondheim og håper på jevn og god konkurranse.

Alt av informasjon og fremtidige arrangementer finner dere på vår facebook side. Så da er det bare å ønske alle velkommen til en ny sesong med NTNUI Seiling og håpe at værgudene velsigner oss med flotte forhold!