Nybegynnerkurs våren 2023!

Hu og hei!

Da har sesongen begynt for fullt og vi har avholdt årets første nybegynnerkurs. Utrolig gøy å se hvor mange som ønsker å lære å seile og delta i NTNUI Seiling. Vi håper at alle deltakerene syntes det var en lærerik helg med fine opplevelser, og håper å se mange nye ansikt på treningene framover! Hvis du ikke fikk plass på vårens kurs, er det bare å følge med ved starten på høst-semesteret.

Fremover er det fullt kjør hos NTNUI Seiling. Allerede førstkommende helg, 29.04-30.04, arrangerer vi NTNUI Invitationals. Dette blir en helg fylt med regatta og sosiale aktiviteter. Vi gleder oss til å se våre seilere få prøve seg i skikkelige regattaer og putte noe av det vi har lært fra Trim og taktikk med Ullman Sails i praksis.

Kun en uke etter det skal våre to lag reise til Ålesund for å seile årets første Seilsportsliga stevne. Sliik som i fjor er vi så heldige å få stille to lag, ett i første divisjon og ett i eliteserien. Dette gjør at vi kansende åtte seilere til hver konkurranse! Vi håper på fine forhold og god konkurranse. Som alltid, alt av informasjon og kommende arrangementer finner du på facebook siden vår.